Начин на приготвяне
Започваме със сваряване на 4 от 5-те яйца. Във вряща вода поставяме и морковите, докато леко омекнат.
Каймата омесваме с едно яйце, филията хляб, която сме намокрили, настъргана глава лук, сол и черен пипер на вкус. Омесената кайма се разстила върху прозрачно фолио.
Разрязваме яйцата на половина и поставяме в средата на каймата, разрязваме морковите и киселите краставички и ги поставяме до яйцата.
Внимателно завиваме каймата под формата на руло. Намазваме тавичка с малко олио и поставяме внимателно рулото.
Сгорещяваме 2-3 с.л олио и поливаме рулото Стефани. Слагаме във фурната на 200 градуса. След като се зачерви поръсваме с кашкавал и запичаме.
Бон апети!