Здравословна и вкусна пролетна супа

ДаниДаниНовак24
25/05/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 746
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тенджера сипете 1.5 литра вода и поставете на котлона.

Лукът се нарязва на полумесеци като за кавърма и после се накъсва/съблича на отделни парченца.

Морковът се нарязва на ивички. Поставят се във вече загрятата вода, както и нарязаните на ситно дръжки от копъра и магданоза.

Като заври се слагат хималайската сол и измития булгур.

Гъбите, пиперката /може и червена за повече колорит/ и тиквичката се нарязват на ивички.

Изсипват се в тенджерата след като булгура е поомекнал, а тиквичката малко по-късно, малко преди пилешкото /без кожа и мазнини/ и спанака, които се слагат, заедно със зехтина, след като булгура вече се е сварил.

Минутка преди да се изключи котлона, се подправя с черния пипер, индийското орехче, джинджифила и тароса и се добавят нарязаните на ситно листа на копъра и магданоза.

Мнооого вкусно!

Рейтинг

5 7
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар