Спаначена супа с яйце и фиде

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
17/07/2019
"Поглезете се с нещо свежо и вкусно - заслужавате го "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо114
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • спанак - 3 - 4  богати шепи, нарязани листа
  • яйца - 1 бр.
  • фиде - 2 - 3 гнезда / топки
  • вода - 1. 8 л
  • черен пипер - 1/3 ч.л.
  • хималайска сол - 1 ч.л.
  • кориандър - 1 щипка по желание
  • шарлан - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Здравословна вкусна супа, богата на желязо и калций! Топла и уютна храна за вечеря - икономична рецепта за моментите, в които трябва да сготвите набързо!

Във врящата вода сипваме шарлана и хималайската сол. Добавяме едновременно спанака и фидето, като разбъркваме, за да не се залепи. Подправяме с прясно смлените черен пипер и кориандър.

В отделна купичка си разбъркваме 1 яйчице и на нежна струйка го добавяме към супата, за да получим яйчените парцали. Варим още няколко минути и супата е готова!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар