Чушки по флорински

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497534k
Чушки по флорински1 / 2
30/05/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Пък баба поне сто пъти ги е правила без да знае, че са по флорински"

Необходими Продукти

  • чушки - 1.5 кг червени
  • чесън - 3 скилидки
  • магданоз - 1/2 ч. ситно нарязана
  • зехтин
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете чушките, нарежете ги в тавичка и ги изпечете от всички страни. Може да използвате и чушкопек за по-лесно.

След като изстинат, ги обелете може да ги изчистите от семките или да ги оставите така за по-лесно хващане.

Поръсете подредените в чиния чушки с накълцания чесън и магданоз. Поднесете като гарнитура или предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Sieht sehr lecker und schön aus.
03.03.2024 02:09