Начин на приготвяне
В купа разбийте яйцата с изварата, киселото мляко, ванилията, стевията и овесените ядки.
Оставете да 15-20 минути да поомекнат ядките и добавете останалите продукти - бакпулвер, кокосово масло, сушените боровинки, фъстъчените ядки и нарязаните на кубчета плодове.
Крушата не е нужно да белите, единствено я измийте добре предварително. Разбъркайте сместа хубаво.
В намаслена с кокосово масло тавичка с незалепващо покритие изсипете получената смес и заравнете отгоре. Поръсете с маково семе и сложете тавичката в предварително загрята на 180 градуса фурна, на вентилатор. Печете до готовност.
Оставете сладкиша да изстине, нарежете и сервирайте.
Да ви е сладко!