Бонбони с киноа, фурми и лешници

Ася ЗаевскаАся ЗаевскаПомощник Готвач20622450
26/07/2019
"За всички, които искат за живеят здравословно - вкусна алтернатива на шоколадовите бонбони са тези сурови бонбони с киноа, фурми и лешници "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции17
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо226
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете киноата в 300 мл вода на среден огън (около 20 мин).

Почистете фурмите от костилките. Поръсете ги с лимонената захар и с 2 с.л. топла вода.

Оставете ги да постоят така 10-на минути и ги прехвърлете в блендер.

Добавете меда, канелата, мекото масло и лешниците и пасирайте.

Към получената смес добавете сварената, изплакната и отцедена киноа.

Разбъркайте с лъжица и оформете с ръце бонбоните (при мен се получиха 17).

Съхранявайте бонбоните с киноа в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар