Унгарски меден сладкиш

TeDiTo
TeDiTo
Новак
03/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 168
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете маста да се отпусне на стайна температура. Разбийте захарта и маста енергично, докато не побелее. Добавете яйцето и предварително затопления мед.

Като бъркате непрекъснато добавете млякото. Към сместа започнете да добавяте постепенно брашно (което сте пресели предварително с канела и сода бикарбонат).

Добавяйте брашно докато не получите средно твърдо тесто. Изсипете сместа в предварително намаслен и набрашнен съд, наръсете с натрошените орехови ядки и печете до готовност в умерена фурна.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар