Начин на приготвяне
Пилешките бутчета се сваряват и се обезкостяват. В тиган слагаме олиото да се затопли, и добавяме нарязаните зеленчуци да се позапържат за няколко минути.
Докато зеленчуците се запържват, накъсваме месото от пилешките бутчета. Прибавяме го към зеленчуците и разбъркваме.
Продуктите от тигана ги изсипваме обратно в тенджерата, в която сме варили месото. Прибавяме фидето и черния пипер.
Варим до готовност на фидето. Отделяме жълтъците от белтъците на две яйца. Слагаме ги в малка купичка.
Добавете към тях 2 с.л. кисело мляко и хубаво разбъркваме.
Слагаме по малко от бульона на пилешката супа в сместа за застройката и бъркаме.
И внимаваме застройката да не се пресече. Изсипете застройката в готовата пилешка супа и бъркаме.