Ягодов сладкиш

МаяМаяНовак
09/06/2013
"Да се разберем, ако не получим поне две парчета от този сладкиш, въобще да не идваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 205
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната предварително се загрява на 200 градуса. Подходяща форма за печене се намазва с масло и брашно.

В съд се смесват брашното, маята, яйцата, млякото, разтопеното масло, солта и ромът. Слагат се постепенно и се внимава да не се получат бучици.

Сместа се изсипва във форматa, а отгоре се подреждат добре измитите и подсушени цели или нарязани на две ягоди. Сладкишът се пече поне 30 минути.

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
hamunaptra
hamunaptra
30.05.2014 22:53
Рецептата явно е объркана, защото при мен не се получи нищо, стана много тестяно и сурово,разочаровах се.
3
0