Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Чушки бюрек»Апетитни чушки бюрек с кашкавал

Апетитни чушки бюрек с кашкавал

Апетитни чушки бюрек с кашкавал
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Какво може да каже човек, когато го изкушават с такова вкусно предложение, освен - Да, хиляди пъти ДА"

Необходими Продукти

  • чушки - 8 бр. червени
  • кашкавал - 120 г
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • зеленчукова подправка - 2 с.л.
  • галета - 3 с.л.
  • брашно - 4 с.л.
  • олио - за пържене
  • черен пипер - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките трябва да бъдат изпечени и хубаво отцедени. Нарязвате кашкавала на дебели ленти. Разбивате яйцата със черния пипер който е по желание.

В чиния смесвате галетата, брашното и гранулираната зеленчукова подправка.

Във всяка чушка пъхате по парче от кашкавала и хубаво овалвате във сухите съставки.

Загрявате олиото и след като чушките са оваляни ги потапяте в разбитите яйца и пържите до хубав червен загар.

Ако харесвате повече панировка може да повторите процедурата и тогава да изпържите чушките бюрек.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: