Начин на приготвяне
Настържете или смелете в блендер за кратко белия шоколад. Той трябва да е твърд, току-що изваден от хладилника, за да не се размеква прекалено.
Пресейте в купа брашното със бакпулвера и солта. Добавете маслото на стайна температура, белия шоколад , кокоса и яйцата.
Замесете гладко твърдо тесто и от него взимайте малки порции, които правете на топче и после сплесквайте на бисквитка.
Подреждайте бисквитите на малко разстояние една от друга в тавичка, покрита с хартия за печене.
Когато напълните една тава, боднете във всяка от сладките по една голяма прясна боровинка. Останалото тесто завийте със стреч фолио и приберете в хладилник.
Печете бисквитите с боровинки и бял шоколад около 15 минути на 180 градуса в предварително загрята фурна. Когато порозовеят, са готови. Повторете същото и с останалото тесто.
Оставете готовите боровинкови бисквити да изстинат и похапвайте с чаша мляко или кафе.
Да ви е сладко!