Босилекова разядка върху брускети

ГеновеваГеновеваЧирак63115192
16/08/2019
"Свеж босилек и пасатор - двете най-важни неща при приготвянето на тази босилекова разядка "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 126
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме босилека и го накъсваме в чопъра. Добавяме сол и зехтина. Разбиваме с чопъра.

След това добавяме изварата и крема сиренето и доразбиваме. Накрая добавяме пасирания чесън, сол и черен пипер и за последно пускаме чопър.

След като сме приготвили босилековия пастет, го изсипваме в подходяща купа и си приготвяме брускетите.

Използваме франзела за брускети, като я режем на филийки и запичаме на тостер или във фурната.

След това я намазваме с разядката, докато е топла.

Сервираме по този начин тази вкусна разядка с охладена чаша аперитив.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар