Бобена супа по мексикански

Васил ИлиевВасил ИлиевНовак
15/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 822
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме олиото и запържваме в него ситно нарязаните зеленчуци. Когато поомекнат заливаме с телешкия бульон и добавяме дафиновия лист и карамфила.

Изчакваме супата да кипне и добавяме говеждото месо. Варим на умерен огън 45-50 минути под похлупак. Изваждаме свареното месо и го накъсваме на малки парченца.

Отцеждаче консервите с боб и царевица и ги добавяме към супата. Връщаме вътре и месото, варим още 10 минути. Подправяме със сол и черен пипер на вкус, наръсваме с магданоз и поднасяме гореща.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар