Скумрия с патладжани

Виктория ГеоргиеваВиктория Георгиева
Иноватор
289
2k
671
518
19/08/2019
"Ние даваме рецептата, вие готвите, после ни казвате къде да дойдем с бутилка вино, за да оценим крайния резултат "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо513
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.

Патладжаните се измиват добре. Отстранява им се дръжката и се нарязват на едри кубчета.

Тиквичките и морковите се обелват и измиват. Нарязват се на едри кубчета.

Всички зеленчуци се слагат в йенска тенджера.

Скумриите се почистват и измиват добре. Режат се на дебели дилии.

Добавят се в тенджерата. Заливат се с доматен сок. Овкусява се със сол и черен пипер. Разбърква се.

Слага се капакът и скумрията с патладжани се слага да се пече.

Накрая се пече около 20 минути без капак, за да се сгъсти.

Правоъгълна тава с двойно емайлирано покритие
Приготвяй си тази рецепта с:
Правоъгълна тава с двойно емайлирано покритие
24.99 лв.
Виж ››

Когато искате и за месото място да има, и за гарнитурата - използвайте лесната за почистване правоъгълна емайлирана тава.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар