Английска закуска

MirellaMirellaНовак
15/06/2013
"Обилна закуска подходяща за кралици и английски футболисти !"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 848
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипваме фасула в тава, овкусяваме с червен и черен пипер и печем под грил, до сгъстяване на доматения сос, като от време на време го разбъркваме.

Загряваме тиган с дебело дъно и незалепващо покритие и запържваме в него последователно наденичката, лентите бекон (като с тях можем да изпечем и хляба, за да попие от мазнината).

Изваждаме ги и ги прибираме на топло. Сипваме малко от маслото и запържваме в него гъбите и нарязания на филии домат.

Последно пържим суровата наденица, като изчакваме да пусне малко от соса си и добавяме и яйцата.

Сипваме всичко в една чиния и поднасаме с допълнително кетчуп. Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анелия Цонева
Тези англичани наистина нямат никаква култура на хранене.
1
0
Албена Асенова
Тоя боб нещо не ми се връзва с английската закуска.А и още от сутринта с боб...
1
3
Kalina
Kalina
26.08.2015 09:23
всичко е пържено...
0
2