Моят чушков пастет

Sevdalina IrikovaSevdalina IrikovaМастър Шеф79323810801
25/08/2019
"Най-трудното при приготвянето на този пастет е да не го излапате целия, а да оставите малко и за другите да го опитат "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 312
  • Преглеждания за месеца1335
  • Преглеждания за седмицата55
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пиперките измиваме, подсушаваме и изпичаме в чушкопек или на огън. Техният вкус е най-добър от тези, запичани във фурната или пък с газова горелка.

Поставяме ги в съд с капак, за да се задушат. Обелваме и почистваме от семенната част. Блендираме на пулсации, за за получим желаната консистенция.

Към тях прибавяме стритите с малко сол скилидки чесън, авокадото, домата, предварително почистен от семена, нарязания на ситно магданоз и растителната мазнина, която прибавяме на струйка.

Изсипваме сместа в купа и към нея прибавяме овчето сирене, настъргано на ситно ренде.

Пастета мажем на филийки, които поръсваме със запечен сусам по желание.

Аранжираме със стръкче магданоз и резенчета люта чушка за любителите на пикантната кухня.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар