Фрапе с домашно козе мляко

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
20/08/2019
Приготвяне2 мин.
Общо2 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • кафе - 3 ч.л. разтворимо
  • захар - 2 ч.л.
  • студена вода - 3 с.л.
  • козе мляко - 150 мл домашно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако не е преварено млякото, започнете с това.

Оставете го на слаб огън, докато не започне да се надига.

Оберете каймака и оставете да изстине настрана.

Изсипете водата заедно с кафето и захарта и с помощта на миксерче за фрапе разбийте до получаване на плътна пяна.

След това долейте с млякото, но то трябва да е изстинало напълно и дори студено. По желание добавете бучки лед във фрапето.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар