Начин на приготвяне
Наредете на дъното на тава с подвижен ринг пандишпановите изрезки, притиснете леко, за да се получи основата.
Поръсете с инстантно кафе.
Разбийте сухата сметана по отделно - ванилова от малинова, с прясното мляко, като го разделите по 250 мл за всеки крем. Разбивайте до сгъстяването на крема.
Разтворете желатина със студена вода по указания на пакета начин.
Затоплете леко желатина и го разделете на две части.
Оставете малко количество, за да полеете малините.
Към ваниловият крем прибавете кокосовите стърготини и парченца бял шоколад.
Към малиновият крем прибавете част от малините, като отделите за декорация.
След като кремът започне да се желира, изсипете малиновия върху блата, а след около 5-6 минути изсипете и ваниловия крем. Загладете.
Гарнирайте тортата с малини и полейте с желатин.
Оставете малиновата кейк торта да се стегне в хладилник за около 5-6 часа, след което нарежете и поднесете.