Кремсупа от картофи с чипс от бекон

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
52
156
57
63
02/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо867
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме картофите и морковите. Слагаме ги в дълбок съд и наливаме вода, докато ги покрие.

Когато почне да ври, добавяме 50 г от бекона и сушените манатарки.

През това време накълцаната глава лук я задушаваме в маслото.

Когато се свари, всичко го слагаме в голяма купа и пасираме заедно с лука.

Накрая добавяме млякото и сметаната и бъркаме картофената супа за 5 минути на котлона.

Чипсът за нашата кремсупа от картофи с чипс от бекон го правим, като бекона на слайсове го сложим върху хартията за печене на 180°C на горен и долен реотан, докато изсъхне и стане хрупкав.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
22.50 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар