Солени американски палачинки

ДариатиДариати
Чирак
75
7
25
22/09/2019
"Ако комбинацията между бекон и сладки палачинки не е по вкуса ви, заменете палачинките със солени "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 850
  • Преглеждания за месеца401
  • Преглеждания за седмицата106
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете сирената и кашкавала. Разбийте яйцата със солта. Редувайки мляко и брашно, ги прибавете към яйцата, а след тях и бакпулвера. Накрая добавете сирената.

Трябва да се получи тесто за палачинки, малко по-гъсто от кексово. Загрейте 1 с.л. олио в тиган за палачинки. Слагайте с черпак от тестото така, че да се оформи кръгла палачинка с диаметър 5-6 см. Аз приготвям по три едновременно.

Като почервенее отдолу, се обръща да се изпече и от другата страна. Преди сипване на нова порция тесто, тиганът се намазнява отново. Поднесете готовите солени американски палачинки с айран.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар