Солени американски палачинки

ДариатиДариати
Чирак
81
448
191
310
1
22/09/2019
"Ако комбинацията между бекон и сладки палачинки не е по вкуса ви, заменете палачинките със солени "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 537
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете сирената и кашкавала. Разбийте яйцата със солта. Редувайки мляко и брашно, ги прибавете към яйцата, а след тях и бакпулвера. Накрая добавете сирената.

Трябва да се получи тесто за палачинки, малко по-гъсто от кексово. Загрейте 1 с.л. олио в тиган за палачинки. Слагайте с черпак от тестото така, че да се оформи кръгла палачинка с диаметър 5-6 см. Аз приготвям по три едновременно.

Като почервенее отдолу, се обръща да се изпече и от другата страна. Преди сипване на нова порция тесто, тиганът се намазнява отново. Поднесете готовите солени американски палачинки с айран.

Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
28.99 лв.
Виж ››

Най-апетитните палачинки са онези, които ви поднесат в кревата, а за най-добри резултати винаги може да се доверите на този удобен за употреба качествен тефлонов тиган за палачинки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар