Различна мусака с печени чушки, сирене и яйца

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-PieroniЧирак201291991
28/09/2019
"За хубавата мусака граници няма, а ние може само да съжаляваме, че нямаме поне два стомаха "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 352
  • Преглеждания за месеца8018
  • Преглеждания за седмицата244
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете и обелете десетина червени чушки. Овкусете ги със сол и щипка черен пипер.

В купа счупете яйцата, добавете една супена лъжица кисело мляко и натрошеното сирене.

Подмажете тавичка със зехтин. Наредете ред чушки, полейте с плънката, поръсете с магданоз и излейте струйка зехтин.

Наредете нов ред чушки и отново сложете от плънката. Завършете мусаката полята със яйцата и сиренето.

Върху тях наредете резени домат.

Изпечете ястието на 200°C в предварително загрята фурна за около 20-25 мин.

Сервирайте зеленчуковата мусака топла!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар