Свежа есенна салата с дюли и червено цвекло

Албена АтанасоваАлбена Атанасова
Готвач
121
385
483
107
2
22/10/2019
"А от дюлите ако знаете каква салата ще направим, без думи ще останете направо "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо607
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете свежа зелка, почистете и наситнете с нож или ренде.

Почистете и по същия начин настържете морковите и червеното цвекло.

В купичка настържете максимално ситно дюлята.

При нея изцедете сока на половин лимон.

Прибавете зехтина и бъркайте до получаване на хомогенност след което пасирайте.

Получената дюлева смес прибавете към настърганите зеленчуци.

Добавете сол на вкус.

Разбъркайте добре салатата с цвекло.

Нужно е салатата с цвекло и дюли да престои около половин час преди сервиране, за да се овкуси добре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар