Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Шоколадов сладкиш»Лешников фъдж с пукана спелта и сушени плодове

Лешников фъдж с пукана спелта и сушени плодове

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Готвач
1872k5152
Лешников фъдж с пукана спелта и сушени плодове
Снимка: Лилия Цачева/Lipodve
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
10
"И на вас ли ви звучи супер вкусно и апетитно, защото е точно така - перфектният фъдж"

Необходими Продукти

  • кокосово масло - 95 г разтопено
  • какаово масло - 30 г разтопено
  • лешникова паста - 200 г
  • кокосово брашно - 140 г
  • какао - 70 г
  • сироп от агаве - 190 г
  • сушени малини - 50 г
  • стафиди - 20 г
  • спелта - 30 г пукана
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете лешниковата паста, кокосовото брашно, какаото, сиропа от агаве, малините, стафидите и пуканата спелта.

Изсипете разтопените кокосово и какаово масло и разбъркайте добре с дървена лъжица, докато не се оформи гъсто тесто.

Преместете в тавичка, покрита с хартия за печене, и заравнете.

Сложете в хладилника за най-малко 2 часа да се втвърди.

След като се втвърди фъджът, може да нарежете на квадратчета или правоъгълници.

Съхранявайте този веган фъдж в хладилник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: