Начин на приготвяне
В голяма купа се пресяват брашното и пудрата захар, объркват се, прибавят се яйцата, есенцията и маслото и се омесва тесто, което се разточва на два еднакви правоъгълника с дебелина от 1/2 до 1 сантиметър.
Единият се нарежда в тава, отгоре се покрива със стреч фолио, върху него се слага другия правоъгълник и с все тавата се слага във фризера за 10-15 минути да стегне. Изваждат се, разделят се и се правят фигури с помощта на резци или остро ножче.
Фигурите се нареждат в тава, върху пекарска хартия и се пекат в предварително загрята, на 170 градуса, фурна за 10-15 минути или докато краищата им започнат да се зачервяват.
Изваждат се внимателно с все хартията, поставят се върху решетка до пълното им изстиване и чак тогава се отлепват от нея.
Приготвяне на роял айсинга: В дълбока купа, с миксер на най-бавната скорост се разбиват белтъците, заедно с лимоновия сок и есенцията. Постепенно, лъжица по лъжица, се добавя от пудрата захар и се разбиват, докато стане лъскава смес.
Прехвърлят се в няколко панички и се оцветяват в различни цветове - светло оранжево, тъмно оранжево, жълто и натурално, без оцветители.
Всеки цвят се пълни в различен пош за еднократна употреба и се шприцова според въображението - тикви, духчета, котки, надписи и т.н. Страхотни бисквити!