Черен дроб с чушки

Боряна Паси
Боряна Паси
Новак
16/07/2013
"Вкусно и красиво - какво повече може да очаквате от едно ястие?"
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 737
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и ги нарежете на ситно. Чушките се почистват от семките и се нарязват на ивици.

Нарязаните зеленчуци се заливат със зехтин, поръсват се с магданоз и се слагат на умерен огън да се задушвават, докато не си изпари течността от доматите и не останат само на мазнина.

Когато течността изври, добавете нарязания на кубчета черен дроб, залейте с вода, колкото да покрие продуктите и варете 60-80 минути на умерен огън.

Подправете със сол и черен пипер на вкус и поднесете ястието поръсено с прясно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар