Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Предястие от черен дроб

Предястие от черен дроб

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Предястие от черен дроб
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Вкусно и лесно за приготвяне - предястие, което с лекота ще съчетаете и с вино, и с леденостудена бира"

Необходими Продукти

  • бекон - 200 г нарязан суровопушен
  • свински дроб - 500 г черен
  • кисели краставички - 2 - 3 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровият дроб се нарязва на не много дебели ленти, подправя се със сол и черен пипер.

Всяко късче се завива в парче бекон.

Така приготвени се запържват в загрята мазнина от всички страни до придобиване на златиста коричка.

Украсяват се по желание с кисели краставички.

Поднасят се в плато с подложка от зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: