Начин на приготвяне
Слагаме водата да заври в тенджерата и през това време измиваме е начупваме карфиола на дребни парченца.
Подсоляваме врящата вода с хималайска сол и добавяме шарлана и карфиола.
След около 5 минутки, щом карфиолът започне да омеква, сипваме плавно качамака, като разбъркваме постоянно с телена бъркалка, за да не стане на бучки.
След това продължаваме с дървена бъркалка и малко преди да е готов, подправяме с черен пипер и чубрица.
Докато се вари, не трябва да спираме да разбъркваме. После отстраняваме е от котлона и на негово място слагаме тигана да се загрява с малко шарлан.
Изпържваме 3 яйца на очи и по желание ги поръсваме с хималайска сол. В порциите поставяме яйцето върху качамака, като като капаче и поднасяме качамака с яйца украсен със стръкчета бейби рукола.
Чудно Вкусно!