Начин на приготвяне
Описва се успоредно приготвяне на два сандвича: Две от филиите хляб се намазват с маргарин.
В чинийка се нареждат четирите слайса пресен салам /по 2 парчета едно до друго/.
Слага се парче кашкавал върху всяка двойка салам и се пуска в микровълновата за няколко секунди, за да се разтопи кашкавалът.
Споените с кашкавал саламчета се слагат върху филиите, намазани с маргарин.
Върху тях се слага 2-ра филия. Намазва се с майонеза. Доматът се измива и нарязва на слайсове - 2 или 4, според големината на домата.
Слагат се върху вторите филии.
В тиган се загрява малко олио. Пържат се 2 яйца с рохък жълтък, за да може да се използва и сосът от жълтъка. Овкусяват се с малко сол.
Третата филия се намазва с майонеза и студеният сандвич се захлупва.
Тези слепени двойни сандвичи са бърза и засищаща закуска.