Начин на приготвяне
Крема:
Сложете горещата тиква заедно с всички останали съставки в дълбока купа и пасирайте, докато не получите гладък тиквен крем.
Оставете го в хладилника да се охлади и да се сгъсти.
През това време направете блатовете за торта
Блатовете:
Сложете всички съставки в купа и разбъркайте, докато не получите гладка смес.
Разделете сместа на 3 и изпечете 3 кръгли блата с диаметър 17 см
Оставете ги да изстинат напълно.
Сглобяване на тортата:
Разделете крема на 3, сложете първия блад в чиния и размажете първата част от крема, после втория блат и втората част от крема и накрая последния блат и последната трета от крема.
Украсете малката шоколадова торта с кафе и тиквен крем със замразените плодове.
Съхранявайте шоколадовата торта в хладилник.