Зимна салата с паламуд от Черноморски Улов

blackseacatchblackseacatchНовак7
02/12/2019
"Идейна зимна салата с паламуд, която впечатлява не само с визия, а и с вкус "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо166
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 буркан класически Черноморски Улов
  • краставици - 2 бр.
  • червен лук - 2 глави
  • оцет - 200 мл
  • захар - 100 г
  • хляб - ръжен ядков хляб
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Как да си направите бърза туршия:

1. Нарязвате краставиците и червения лук на тънки филии.

2. Загрявате оцета и в него разтваряте захарта.

3. Заливате краставиците и лука с оцета и веднага след това ги изстудявате, за да останат хрупкави.

4. След като бързата туршия изстине, овкусявате с лимон до желания резултат.

Поднасяне:

Аранжирате туршията върху нарязан ръжен хляб, а върху нея - филе от паламуд.

Завършвате рибната салата със стрък копър.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар