Свинско контрафиле а ла Крема

Michaela BerovaMichaela Berova
Новак
11
11
13
06/12/2019
"Сервираме специалитет от свинско контрафиле а ла Крема с гарнитура от печени картофи и ви оставяме да си оближете пръстите "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 960
  • Преглеждания за месеца435
  • Преглеждания за седмицата108
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе се нарязва на филийки с дебелина 1/2 см.

Лукът се нарязва на дебели шайби и с него се покрива дъното на намаслена тава. Слага се във фурната за 10 мин. да се задуши.

Отгоре се нарежда месото, наръсва се с малко къри и кристали морска сол.

Тавата се връща във фурната.

След като свинското контрафиле промени цвета си, се полива със сметаната, отново се наръсва с къри и кристали морска сол.

Печеното свинско се готви 30 мин на 200°C.

Свинското контрафиле а ла Крема се сервира с печени картофи, подправени с масло, черен пипер и морска сол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар