Начин на приготвяне
Сместа за блата трябва да бъде гладка и хомогенна.
Сложете лист хартия за печене на дъното на ринга (формата за печене).
Изсипете сместа в съда и сложете във фурната. Блатът се пече на 180 градуса.
С помощта на клечка за зъби проверете дали блата се е изпекъл. Ако не залепва нищо, значи е готов и трябва да се извади от фурната.
Оставете го да изстине за 2-3 минути и го извадете от съда, в който се е пекъл.
Докато блатът за сладкото руло се пече, приготвяме и крема за банановото руло.
Обръщаме блата върху кърпа (леко влажна) и го мажем с предварително приготвения крем.
Добавяме и банана.
След това навиваме рулото с кърпата и след 1-2 часа си похапваме сладко-сладко руло от авокадо и банан.