Начин на приготвяне
Разбиват се яйцата със захарта до побеляване с миксер заедно с водата.
Добавя се брашно с бакпулвера, разбърква се кексова смес и отделяме 4-5 с.л от сместа.
Добавя се какао в отделената смес и отново се разбърква.
В широка тава върху хартия за печене сипваме бялото тесто. Кафявата смес сипваме с хартиена фунийка с отрязано връхче и рисуваме решетка върху бялото тесто.
Печем сладкото руло в загрята фурна 180°C до суха клечка и изваждаме върху влажна кърпа.
Отлепва се хартията и навиваме на руло, докато приготвяме крема.
Нутела на стайна температура се смесва с намачкан с вилица банан.
Развива се рулото, намазваме с крема и отново се завива.
Оставяме да се охлади, нарязваме и сервираме рулото с шоколад.
Ефектно и вкусно.
Коментари