Бърза бисквитена торта с нишесте

13/12/2019
"Обожаваме бисквитена торта, особено когато става много бързо - точно като тази"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 712
  • Преглеждания за месеца278
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Един пакет бисквити се натрошава в купа. Добавя се захарта и какао.

Маслото се разтопява и се прибавя към бисквитите и другите продукти. Бърка се, докато не се получи смес (ако се наложи добавете още масло).

След това взимате избрана от вас форма и сместа се изсипва, като се натиска леко, за да стане като блат.

Двата броя нишесте се приготвят според опаковката. След като са готови единият крем се изсипва върху блата.

В малка купичка слагаме млякото, в което започваме да топим цели бисквити и след това ги подреждане върху крема, за да се получи нещо като блат. Тъй като бисквитите за квадратни, а моята форма е кръгла, за дупките, които останаха незапълнени, натроших още малко бисквити.

След като сме готови изспваме и другия крем. Оставяме за около 15 минути да престои в хладилник, за да стегне.

През това време измиваме избраните плодове. Моят избор беше киви и ябълка. Нарязваме ги и украсяваме бисквитената торта по избран от нас начин.

В малка купичка разтопяваме шоколада.

Добавяме 2 супени лъжици прясно пляко, за да стане по-рядко. След това с малка лъжичка разпръсваме и украсяваме.

Оставяме още малко да дръпне в хладилника и след това се наслаждаваме на сладкото изкушение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар