Домашна телешка лазаня с моцарела

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
45
114
50
54
14/12/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо437
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме каймата с розмарина, черния пипер и чесъна на прах.

Бекона слагаме в тавата върху хартията за печене на предварително загрята фурна с вентилатор 180 градуса.

Нареждаме първо корите, после слагаме 2 лъжици кайма и малко моцарела.

Повтаряме процеса 4 пъти и завършваме с кори.

Отгоре слагаме още моцарела, докато не покрие корите, разбиваме яйцата със сметаната и заливаме.

Печем лазанята на 250 градуса горен и долен реотан за половин час.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар