Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Скумрия на фурна по селски

Скумрия на фурна по селски

ДилянаДиляна
Помощник Готвач
86460293
Скумрия на фурна по селски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • скумрия - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • кисели краставички - 3 бр.
  • грах - 1/2 буркан
  • лук - 1 глава
  • домати - 1 буркан от консерва
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • олио - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се почиства и нарязва на парчета.

В тавата се добавят нарязаните лук, моркови, домати, кисели краставички и грах.

Добавя се и олиото и се овкусява с черен пипер и сол на вкус.

За тези, които обичат, може да се добавят и скилидки чесън към скумрията на фурна.

Скумрията на фурна по селски е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: