Пълнени земели за закуска

ГеновеваГеновева
Готвач
126
861
1k
457
2
Пълнени земели за закуска
Снимка: Геновева
1 / 5
06/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Земелите се издълбават с помощта на нож и лъжица.

Най-отдолу се слага парчетата краве масло. Намазват се с топеното сирене и се поръсват с балканската ръсеница.

Слага се прошутото и отгоре се нарязват маслините. Накрая се поставя чери домати, срязано на половина, и отгоре се поръсва с кашкавал и босилек.

Земелите се слагат в тавичка, покрита с хартия за печене, и се пече в студена фурна на 180 градуса, докато се разтопи кашкавалът.

Пълнените земели се сервират топли и са чудесна закуска в студеното време. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: