Пълнени земели за закуска

ГеновеваГеновева
Готвач
126
843
1k
403
2
06/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо870
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Земелите се издълбават с помощта на нож и лъжица.

Най-отдолу се слага парчетата краве масло. Намазват се с топеното сирене и се поръсват с балканската ръсеница.

Слага се прошутото и отгоре се нарязват маслините. Накрая се поставя чери домати, срязано на половина, и отгоре се поръсва с кашкавал и босилек.

Земелите се слагат в тавичка, покрита с хартия за печене, и се пече в студена фурна на 180 градуса, докато се разтопи кашкавалът.

Пълнените земели се сервират топли и са чудесна закуска в студеното време. Да ви е сладко!

Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветен кухненски нож за хляб и тестени изделия
4.22 лв.
3.25 лв.
Виж ››

За хляба и тестените изделия ви трябва специален нож, препоръчваме ви този цветен кухненски нож, който ще улесни живота ви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар