Начин на приготвяне
Месото се нарязва на хапки и се слага в тиган заедно с черния пипер, червения пипер, риган, солта - на вкус, соевия сос и 5 с.л. олио.
Отгоре се покрива с алуминиево фолио и се задушава, като от време на време се разбърква.
Щом се изпари водата от месото и соевия сос, се запържва до пълната готовност на месото.
Картофите се обелват, измиват и нарязват на пръчици, след което се пускат в сгорещеното олио и се пържат.
Лукът се почиства от люспите, измива се и се нарязва на полумесеци.
Пресният магданоз се измива и нарязва на ситно.
Доматите също нарязваме на ивици.
За млечната салата:
Краставицата се измива и настъргва на едро ренде.
Чесънът се почиства от люспите и се накълцва на много ситно.
В купа се смесват краставицата и чесънът, добавя се гъстото кисело мляко и се обърква.
Арабските питки се затоплят в тигана, в който сме запържили месото, и в тях се завиват месото, пържените картофи, доматите и лука.
Добавя се от млечната салата и дюнерът се поръсват с магданоз.
Този дюнер с пържено свинско е перфектен за бърза вечеря.