Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържено свинско»Пържено Свинско с Картофи и лук

Пържено Свинско с Картофи и лук

Пържено Свинско с Картофи и лук
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Свинско, картофи, лук - няма как да сбъркане - това е ястие с гарантиран вкусен резултат"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г
  • картофи - 3 - 4 бр.
  • лук - 2 бр.
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • червен пипер
  • черен
  • сол - на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лука и чесъна и нарязваме лука на по-едро, а чесъна на дребно. Картофите обелваме и нарязваме на кубчета.

В тиган с олио слагаме лука и чесъна и оставяме да се пържат. Месото измиваме добре и нарязваме на хапки.

Прибавяме го в тигана, като и картофите. Овкусяваме със солта, черен и червен пипер.

Разбъркваме и оставяме да се пържи свинското. Държим докато всичко е готово.

Пърженото Свинско с Картофи и лук е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: