Свински език с грах и картофи

ИивинкаИивинка
Помощник Готвач
139
51
711
15/01/2020
"Вкусна яхния от свински език с грах и картофи - леко различно, но и класическо "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо637
  • Преглеждания за месеца226
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заварете свинския език с малко сол, колкото да оберете пяната.

Нарязвате лука на ситно, а картофите - на малки кубчета. Измивате граха и отцедете добре водата.

В тенджера сложете малко олио, след като се сгорещи, добавете лука леко да се за пържи.

Добавете картофите и граха и скилидката чесън. Бъркайте да не загаря.

Сложете подправките изброени по-горе, като най-накрая добавете брашното, около 1 с.л. с връх. Долейте хладка вода.

Оставете да къкри на не много силен огън.

Нарежете свинския език и добавете към граха с картофи.

Сложете магданоза, малко преди да изключите яхнията.

След като всичко е сварено, свинският език с грах и картофи ви е готово.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар