Паниран свински език

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Най-любимото ни мезе за бира, което свършва даже преди нея!"

Необходими Продукти

  • свински език - 500 г
  • бульон - зеленчуков 1 кубче
  • брашно
  • яйца - 1 бр.
  • галета
  • черен пипер
  • горчица
  • соев сос - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте свинския език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.

Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.

Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
510
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Иван
Иван
Дрън дрън....пишетен, че се приготвя за 45 мин. То само езика неможе да се свари за толкова...
04.07.2015 16:22
3
Супа1
Супа1
,
30.06.2013 18:04
1