Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Мезета»Пилешки крилца с кашкавал

Пилешки крилца с кашкавал

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949862
Пилешки крилца с кашкавал2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6-8
"Тайната на хрупкавата коричка на пилешките крилца е разкрита, всички подробности четете в рецептата"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 12 бр. крилца
  • галета - 70 г
  • кашкавал - 60 г
  • магданоз - 10 г пресен
  • масло - 100 г
  • черен пипер
  • чушки - 1 бр. червена, изсушена
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете пилешките крилца на две и ги посолете. В дълбок съд смесете настъргания кашкавал, магданоза, чушката, която сте стрили на прах и всички подправки.

Намажете пилешките крилца с масло и ги овъргаляйте в сместа с магданоз и подправки. Подредете ги върху хартия за печене и ги изпечете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 40 минути.

Поднесете топли с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
55
42
30
20
10
Дай твоята оценка: