Малки пуешки шницели

Малки пуешки шницели
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
31/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции15

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете каймата в голяма купа. Добавете лука и магданоза, нарязани на дребно.

Сложете солта, черния пипер, соевия сос, галетата, яйцето и чесъна (пресован през преса за чесън).

Омесете пуешката кайма с ръце, докато стане на парцали.

Завийте купата със стреч фолио или ако има капак, то затворете и оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете и оформете малки шницели.

Оваляйте всеки шницел в брашно, потопете в разбитите яйца, а след това в галетата.

Изпържете малките пуешки шницели от двете страни до приятен златист загар.

Извадете и сервирайте вашите пуешки шницели с желаната от вас гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: