Начин на приготвяне
Вземаме авокадото (да е узряло). Отделяме от костилката, слагаме го в купа и го намачкваме с вилица или с преса за картофи, за да стане като пюре.
Добавяме майонезата, горчицата и нарязаните на тънко пресен зелен лук, целина и магданоз.
Овкусяваме с лимонов сок и разбъркваме до хомогенна смес.
Варим яйцата 7-8 мин, за да станат по твърди. Нарязваме ги на дребно (когато ги варим, можем да сложим сол във водата, за да се белят по-лесно после).
След като сме нарязали яйцата на малки парчета, ги прибавяме към сместа от авокадо, добавяме сол и черен пипер на вкус и разбъркваме разядката до хомогенна смес.
Охлаждаме вкусната разядка с авокадо и яйца в хладилника за 15-20 минутки.
Да ви е сладко!