Страхотна бишкотена торта за 20 минути

08/02/2020
"Да, възможно е да спретнем цяла торта за 20 минути - ето как "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 906
  • Преглеждания за месеца667
  • Преглеждания за седмицата146
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипваме сметаната, която преди това е била в хладилника, и захарта в купа и разбиваме до гъст крем. Добавяме маскарпонето и разбиваме на слаби обороти за 1-2 минути.

Подреждаме един ред бишкоти на дъното на форма за торта.

Подреждаме и половинки бишкоти по стените на формата.

Внимателно изсипваме половината крем върху бишкотите. С лъжичка поставяме на няколко места ягодов конфитюр. Отгоре подреждаме втори ред бишкоти.

Върху тях сипваме с лъжичка отново от ягодовия конфитюр. Покриваме с останалия крем и заглаждаме. Отгоре украсяваме бишкотената торта с конфитюр.

Опаковаме хубаво формичката с прозрачно фолио и прибираме в хладилника за 24 часа.

Страхотната бишкотена торта за 20 минути е готова.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар