Начин на приготвяне
Сваряваме нишесте в широк съд.
Директно в същия съд слагаме сухи остатъци от вчерашния сладкиш.
Охлаждаме, а при сервиране настъргваме шоколад.
Сваряваме нишесте в широк съд.
Директно в същия съд слагаме сухи остатъци от вчерашния сладкиш.
Охлаждаме, а при сервиране настъргваме шоколад.
Коментари
Разбива се 1 пакетче крем Оле на Доктор Йоткер. Разбива се и 1 малка сметана за торти. Смесват се и добре се разбърква. Накрая се добавят начупени на по-едро бисквитади "Закуска" /добре е да са контрастни на крема - светъл крем и тъмни бисквити/. Сместа се изсипва във форма за торта и престоява поне 12 часа в хладилник. След като се извади от формата може да се гарнира със смес от кокосови стърготини и смени орехи. Да ви е сладко!