Начин на приготвяне
Лука режем на ситно и запържваме в тиган с малко сол.
Каймата овкусяваме със сол, черен пипер, чъбрица и кимион и разбъркваме добре.
Добавяме я към запържения лукк и овкусяме със сол, черен пипер и чубрица.
Запържваме, докато се сготви каймата, и добавяме малко черен пипер, да направи красив цвят и вкус.
Дърпаме настрана тигана. Разбиваме в дълбока купа 3 яйца за първия пухкав омлет.
Разбиваме добре на пухкава пяна, може да добавим малко прясно мляко към яйцата. Овкусяваме леко яйчената смес и изспиваме в тиган с добре загряло олио.
От едната страна на омлета слагаме от каймата с лука и поръсваме отгоре с предварително настъргания кашкавал.
Като е почти готов, захлупваме едната част на омлета върху другата и сервиваме в чиния.
Получава се страхотен пухкав омлет с кайма и лук и кашкавал.
Добър апетит !