Начин на приготвяне
Омлет със сирене - класика, която никога не омръзва. Идеалната протеинова закуска.
В дълбока купичка си счукваме яйцата добавяме 2 супени лъжици студена вода.
Студената вода я добавяме, за да стане по пухкав самият омлет.
Поставяме тиган на котлона и изчакваме да се загрее.
Поставяме олиото изчакваме отново да се загрее и с черпак слагаме от сместа.
Поръсваме с част от нарязания зелен лук, нарязан морков и изчакваме да се запече.
След като е готово отдолу, обръщаме и от другата страна.
Отгоре наръсваме с част от настъргания кашкавал и натрошеното сирене.
Прегъваме на две с помощта на шпатула и поднасяме омлета със зелен лук, сирене и кашкавал.