Начин на приготвяне
Сваряват се двата крема в отделни съдове по указание.
Накрая прибавяме по 1 л масло, да се разтопи, и покриваме с фолио, да не хваща коричка.
В квадратна форма върху фолио се нареждат 1 ред бишкоти и 1 ред изправени бисквити /виж снимката за яснота/.
Ако имате форма с ринг, още по-добре - така по-лесно ще извадите бисквитения сладкиш.
Първо се залива с шоколадовият пудинг, така че да се запълнят празнините.
Отгоре поставяме парчета половинки срязван банан и заливаме с ванилов пудинг.
В купа се разбиват течна сметана, пудра и заквасена сметана на пухкав крем.
Намазваме отгоре приготвената бисквитена торта и с къдрав нож се заглажда.
Оставяме в хладилника бисквитената торта с банани да стегне за 5 часа.
Изважда се поръсваме със захарни перли и нарязана на квадрати, бисквитената торта Наслада се сервира.
Хапваме с наслада!