Бисквитена торта Наслада

Бисквитена торта Наслада
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 9
11/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8
"Истинска Наслада за душата е тази торта, съгласни ли сте"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 10 с.л.
  • пудинг - ванилия + шоколад
  • масло - 2 ч.л.
  • бишкоти - 10 - 12 бр.
  • бисквити - 1 пакет обикновени
  • сметана - 200 г течна
  • пудра захар - 100 г
  • заквасена сметана - 150 г
  • захарна поръска
  • банани - 3 големи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се двата крема в отделни съдове по указание.

Накрая прибавяме по 1 л масло, да се разтопи, и покриваме с фолио, да не хваща коричка.

В квадратна форма върху фолио се нареждат 1 ред бишкоти и 1 ред изправени бисквити /виж снимката за яснота/.

Ако имате форма с ринг, още по-добре - така по-лесно ще извадите бисквитения сладкиш.

Първо се залива с шоколадовият пудинг, така че да се запълнят празнините.

Отгоре поставяме парчета половинки срязван банан и заливаме с ванилов пудинг.

В купа се разбиват течна сметана, пудра и заквасена сметана на пухкав крем.

Намазваме отгоре приготвената бисквитена торта и с къдрав нож се заглажда.

Оставяме в хладилника бисквитената торта с банани да стегне за 5 часа.

Изважда се поръсваме със захарни перли и нарязана на квадрати, бисквитената торта Наслада се сервира.

Хапваме с наслада!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: