Свински кебап с моркови и гъби

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
14
12
1
15/02/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 320
  • Преглеждания за месеца724
  • Преглеждания за седмицата211
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на свински хапки и го сваряваме леко в подсолена вода. Изваждаме го и го прецеждаме. В подходящ съм слагаме олиото и когато се сгорещи, добавяне месото.

След като се позапържи добавяме нарязаните лук, моркови, гъби и чушка. Задушаваме всичко много добре, след което добавяме червения пипер, доматения сок и виното.

Ако има нужда, добавяме малко вода. Разбъркваме добре и добавяме и подправките. Оставяме нашия свински кебап да ври на тих огън до готовност.

След това сервираме Свински кебап с моркови и гъби с домашно хлебче и червено вино.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар